Ο Γ. Καραγκούνης Κρεμάει τα Ποδοσφαιρικά του Παπούτσια

Ο Γ. Καραγκούνης αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να πει «αντίο» και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Σύντομα, αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική δίπλα στον Ρανιέρι.

Μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου και αφού δεν βρήκε την κατάλληλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ο Γιώργος Καραγκούνης φαίνεται πως πήρε τη μεγάλη απόφαση να πει “αντίο” στους αγωνιστικούς χώρους.

Συγχρόνως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απάντησε θετικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα, δίπλα στον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, θα επιστρέψει στα αποδυτήρια, όπου θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ διοίκησης και ομάδας! Ο ρόλος του βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει… Δεδομένα πάντως δεν θα είναι ούτε team manager, ούτε τεχνικός διευθυντής.

Στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και να ανακοινωθεί η επιστροφή, αλλά και ο ρόλος του 37χρονου πρώην αρχηγού στα δρώμενα της «γαλανόλευκης».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο