Έξαλλοι οι Βενετοί με τον Κλούνεϊ – παπαράτσι ακόμα και στις γόνδολες!

Τι κι αν ο κόσμος όλος ανυπομονεί να δει τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αποχαιρετά την εργένικη ζωή; Οι Βενετοί έχουν γίνει έξαλλοι με όσα συμβαίνουν, καθώς ούτε μια βόλτα με τις γόνδολες δεν μπορούν να απολαύσουν με την ησυχία τους!

202 Italy Clooney Wedding.JPEG

Πολλοί είναι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για την διατάραξη της καθημερινότητάς τους εξαιτίας του γάμου και δεν σκοτίζονται που όλα τα φλας είναι στραμμένα στην Βενετία, ενώ άλλοι θεωρούν προκλητική την χλιδή της τελετής, λες και τα πληρώνουν από την τσέπη τους.

παπαρατσιβενετια.jpg

«Ο Κλούνεϊ δεν μας βάζει ψωμί στο τραπέζι, απλά έρχεται εδώ για να παντρευτεί. Δεν πρόκειται να λύσει κανένα από τα προβλήματά μας», δήλωσε μια 16χρονη μαθήτρια και πρόσθεσε: «έρχεται εδώ με όλα αυτά τα χρήματα, ενώ εμείς δεν μπορούμε να βρούμε δουλειά».

06a37db2c0a8b825600f6a70670023de.jpg

Η γκρίνια αναμένεται να… κορυφωθεί την Δευτέρα, οπότε και οι Αρχές, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έχουν αποφασίσει να κλείσει για τουλάχιστον δύο ώρες μία διάβαση πεζών μπροστά από το παλάτι «Cavalli Franchetti» του 16ου αιώνα στο Grand Canal, την περιοχή όπου θα γίνει ο γάμος.

628x471.jpg

Tην ίδια ώρα, οι παπαράτσι έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά της Βενετίας και κάνουν ράλι στα κανάλια για ένα καλό ενσταντανέ της νύφης, του γαμπρού και των celebrity καλεσμένων τους!

Italy-Clooney-Wedding_Horo.jpg

Αυτοί που καλοπερνάνε, πάντως, φαίνεται πως είναι οι τουρίστες, που κάνουν… χάζι και βγάζουν ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τις τοποθεσίες που σχετίζονται με τον γάμο, όπως τοελληνικό ξενοδοχείο «Palazzo Papadopoli». Ε, να μην έχουν και κάτι από Τζορτζ κι Αμάλ να δείξουν όταν γυρίσουν στην πατρίδα τους;

παπαρατσιβενετια2.jpg

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι Βενετοί και οι τουρίστες για τον γάμο του Κλούνεϊ!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο