Kρητικός Ντάκος

              ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2  ΑΤΟΜΑ

  • 4 παξιμάδια κριθαρένια
  • 2 τομάτες μέτριες ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελιές μαύρες σε ροδέλες
  • 2 μερίδες τυρί φέτα τριμμένη
  • 1 κουτ. σούπας κάπαρη
  • 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη

    ΣΥΝΤΑΓΗ

    Μουσκεύετε σε νερό τα παξιμάδια και τα τοποθετείτε στα πιάτα. Προσθέτετε την τομάτα επάνω στα παξιμάδια, πασπαλίζετε με τη ρίγανη και την κάπαρη, στη συνέχεια τοποθετείτε την τριμμένη φέτα και τέλος στο κέντρο βάζετε τις ελιές. Τέλος τα περιχύνετε με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο