Καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα από Παρασκευή πρωί ως Κυριακή βράδυ

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Παρασκευή το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα αυτά θα διατηρηθούν έως το βράδυ της Κυριακής.

Την Παρασκευή θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Το Σάββατο θα συνεχιστούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Την Κυριακή είναι πιθανό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο