Στο σφυρί τα “χαμένα αρχεία” της Μέριλιν Mονρόε

Στο σφυρί τα “χαμένα αρχεία” της Μέριλιν Mονρόε

«Σ’ αγαπώ και θέλω να είμαι μαζί σου. Δεν υπάρχει τίποτα που θα ήθελα περισσότερο από το να ξαναποκτήσω την εμπιστοσύνη σου». Είναι τα λόγια του Τζο Ντι Μάτζιο προς τη Μέριλιν Μονρόε σε μία από τις ερωτικές επιστολές που έγραψε το πάλαι ποτέ αστέρι του μπέιζμπολ – και δεύτερος σύζυγος της σταρ.

Η επιστολή αυτή (φωτογραφία) βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο Julien’s τον Δεκέμβριο μαζί με άλλα 299 αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, ρούχων, πινάκων ζωγραφικής. Πρόκειται για τα λεγόμενα «χαμένα αρχεία» της Μονρόε, μια συλλογή αναμνηστικών που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Η συλλογή περιλαμβάνει και ερωτικές επιστολές από τον τρίτο και τελευταίο σύζυγο της ντίβας, τον θεατρικό συγγραφέα Αρθουρ Μίλερ, καθώς και γράμματα φίλων της, όπως ο Κλαρκ Γκέιμπλ, ο Κάρι Γκραντ και η Τζέιν Ράσελ.

Η τελευταία μάλιστα τη συμβουλεύει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της. Αξίζει να σημειωθεί ότι κεντρικό κομμάτι της έκθεσης θα είναι μια υδατογραφία της αμερικανίδας ηθοποιού, την οποία είχε δημιουργήσει για τον Τζον Κένεντι.

Η αξία της είχε εκτιμηθεί την τελευταία φορά – πριν από εννέα χρόνια – στα 80.000 δολάρια. Πριν δημοπρατηθούν, τα 300 κομμάτια της συλλογής θα εκτεθούν στο ευρύ κοινό για τέσσερις ημέρες. Ο υπεύθυνος της δημοπρασίας Ντάρεν Τζούλιεν δήλωσε ότι πολλά αντικείμενα της έκθεσης αναμένεται να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Πηγή: Τα Νέα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο