Έληξε αναίμακτα η κατάληψη στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού.

Λίγα λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι έληξε αναίμακτα -μετά από διαπραγματεύσεις- η κατάληψη που είχαν κάνει κρατούμενοι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και χωρίς την επέμβαση των ΕΚΑΜ που είχαν κληθεί για κάθε ενδεχόμενο, οι περίπου 2 κρατούμενοι δέχθηκαν να επιστρέψουν στα κελιά τους αφού προηγουμένως τους έγινε σωματικός έλεγχος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές έξι γεωργιανοί κρατούμενοι που ήταν στο νοσοκομείο των φυλακών επιχείρησαν να αποδράσουν χωρίς αποτέλεσμα και στη συνέχεια κράτησαν ομήρους τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου μια γυναίκα προσπάθησε να περάσει στις φυλακές μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Όταν έγινε αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους Γεωργιανοί κρατούμενοι σε έξαλλη κατάσταση, κρατώντας αυτοσχέδια όπλα, τραυμάτισαν ελαφρά σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο ισόγειο του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο