Διήμερο στο Πάνθεον 24-25/11. Ο «ΓΑΜΟΣ» με την Άννα Βαγενά.

Στην Πάτρα θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Νοεμβρίου η Άννα Βαγενά, παρουσιάζοντας στο «Πάνθεον», σε μορφή μονολόγου τον «Γάμο», με την ίδια στην ερμηνεία και στην θεατρική προσαρμογή – σκηνοθεσία.

bagena 1

«Ο Γάμος» είναι η ιστορία μιας απλής γυναίκας από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, μιας χωριάτισσας που σήκωσε στους αδύνατους ώμους της, παλικαρίσια, τη μοίρα της και συγχρόνως τη μοίρα πολλών γυναικών του τόπου μας. Το Λενάκι έζησε τη βαναυσότητα ενός αλκοολικού πατέρα, είδε την αγάπη του άνδρα της να μεταμορφώνεται σε περιφρόνηση, όταν άρχισε να γεννάει κωφάλαλα παιδιά εξαιτίας της βαριάς κληρονομικότητας του αλκοολικού πατέρα της και πάλεψε με νύχια και δόντια, σε μια κοινωνία που δεν δέχεται εύκολα την αναπηρία.

«Ο Γάμος» είχε πρωτοπαρουσιαστεί το 1994 στο Θεσσαλικό Θέατρο και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου.

* Παραστάσεις: Τη Δευτέρα 24/11 στις 20.00 και την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 21.30. Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 12 ευρώ (συνταξιούχοι, φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί) και 10 ευρώ (Σύλλογοι και κάτοχοι κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ). Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Προπώληση στο «Πάνθεον»

Πηγή:pressmedoll.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο