Έρχεται το σούπερ γάλα της Coca-Cola – Αναμένεται να αλλάξει την αγορά γάλακτος .

Η Coca-Cola στοιχηματίζει ότι ένα νέο γάλα που πρόκειται να βγάλει στην κυκλοφορία, θα σαρώσει την αγορά, ακόμα και αν η τιμή του είναι διπλή από το κανονικό γάλα.

Το γάλα της Coca-Cola, οι άνθρωποι της εταιρείας πιστεύουν ότι θα φέρει πακτωλό χρημάτων στην Coca-Cola.

Το σούπερ γάλα, ονομάζεται Fairlife και θα πωλείται σε τιμή διπλάσια από το κανονικό γάλα. Αναμένεται να βγει στην αγορά στον Δεκέμβριο, με την επικεφαλής της Coca-Cola, Βόρειας Αμερικής Sandy Douglas να αναφέρει σε συνέδριο της Morgan Stanley, ότι θα πρόκειται για γάλα πολυτελείας.

Το γάλα δεν θα περιέχει λακτόζη, θα έχει 50% περισσότερη πρωτεΐνη και ασβέστιο από το κανονικό γάλα, ενώ θα έχει και 30% λιγότερη ζάχαρη.

Η γεύση του είναι καλύτερη από το απλό γάλα, αν και θα έχει διπλάσια τιμή από το γάλα σε χάρτινη συσκευασία, σημειώνει η Douglas

Το νέο γάλα θα προέρχεται από ειδικές φάρμες ενώ θα περνάει από ειδικό φιλτράρισμα.

Πρόκειται για την αρχή μίας επένδυσης σε βάθος, στην οποία η Coca-Cola, φαίνεται πως πιστεύει πολύ.

Θα επενδύσουμε στο γάλα και αν και στην αρχή δεν αναμένουμε να βρέχει λεφτά από τον ουρανό, στη συνέχεια θα γίνει και αυτό, όπως έγινε και με τους χυμούς πορτοκάλι, αναφέρει μεταξύ άλλων η Douglas

Το νέο γάλα της Coca-Cola έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή για την βιομηχανία γάλακτος, όπου τα τελευταία χρόνια οι πωλήσεις μειώνονται.

Πηγή:newmoney.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο