Αχαΐα: Στη φυλακή ο πατέρας που βίασε την κόρη του

Ποινή κάθειρξης 32 χρόνων, εκ των οποίων τα 25 εκτιτέα, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου σε έναν 53χρονο από την Αχαΐα για τον βιασμό της κόρης του, χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση.
Το δικαστήριο αποδέχθηκε τα καταγγελλόμενα από τη 19χρονη σήμερα κόρη του ως πραγματικά γεγονότα και χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τον κατηγορούμενο, που είχε δικαστεί και πάλι για βιασμό παλαιότερα καθώς και για άλλες αξιόποινες πράξεις.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 29 Αυγούστου του 2009 ύστερα από ένα πανηγύρι στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Αχαΐας το 14χρονο τότε κορίτσι παρουσίασε εξανθήματα και κνησμό σε όλο της το σώμα. Όταν το διαπίστωσαν επιστρέφοντας στο σπίτι από το γλέντι την πήρε με το αυτοκίνητο και την πήγε στο Κ.Υ Κάτω Αχαΐας, όπου την φρόντισαν οι γιατροί και της έδωσαν εξιτήριο για να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι.
Στο δρόμο δίπλα από την Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, την οδήγησε με το αυτοκίνητο ο πατέρας της, κατέβασε τις ασφάλειες και, όπως λέει η κοπέλα, τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.
Το θέμα αυτό την απασχολούσε για αρκετό καιρό και έπειτα από μερικούς μήνες το εκμυστηρεύτηκε σε δύο καθηγήτριες στο σχολείο και στη μάνα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία το 2011.
Αμέσως οι ανακριτικές αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση, διέταξαν την ιατροδικαστική γνωμάτευση και η κοπέλα πήγε στο Ρίο όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και ειδική ψυχιάτρο, ιατροί που κατέθεσαν και στη δίκη.
Η κατηγορία που βάραινε τον 53χρονο ήταν βιασμός και αιμομιξία που είναι κακουργήματα καθώς και ασέλγεια, που είναι πλημμέλημα. Ο κατηγορούμενος είχε και στο παρελθόν καταδικαστεί για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις.
Πηγή: patrisnews.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο