Ελεύθερη η Αρετή Τσοχατζοπούλου, στη φυλακή η Βίκυ.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αρετή Τσοχατζοπούλου στο άκουσμα της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται η εκτέλεση της 12ετούς κάθειρξης που της επέβαλε το πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την υπόθεση των «χρυσών μιζών» με βασικό κατηγορούμενο τον πατέρα της Άκη Τσοχατζόπουλο.
Τα μέλη του δικαστηρίου κατά πλειοψηφία (3-2) αποφάσισασαν να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της με την επιβολή των εξής όρων: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα και καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα ενώ ο πατέρας της έσπευσε να τη αγκαλιάσει και να την φιλήσει. Κάποιοι μάλιστα οικείοι της που βρίσκονταν στο ακρατήριο χειροκρότησαν.

Αντίθετα οι δικαστές ομόφωνα έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη η οποία νοσηλεύεται επί μήνες με ψυχολογικά προβλήματα στο Δρομοκαΐτειο.Για το δικό της ανήλικο παιδί οι εισαγγελικοί λειτουργοί θεωρούν ότι έχει τη σωστή φροντίδα από τους γονείς και τον αδελφό της Βίκυς Σταμάτη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο