8χρονος κάηκε προσπαθώντας να σώσει τους συγγενείς του

Σοκάρει προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση η ηρωική, πέρα από κάθε φαντασία, πράξη και το τραγικό τέλος του 8χρονου Τάιλερ Ντούχαν, που έσωσε έξι συγγενείς του από πυρκαγιά και υπέκυψε στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει και έβδομο άτομο.

Το αγόρι βρέθηκε νεκρό δίπλα από τον ανάπηρο παππού του τον οποίο προσπαθούσε να τραβήξει έξω από τις φλόγες. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε προκαλώντας θλίψη στους οικείους του και στην τοπική κοινωνία. Τραγική κατάληξη είχε και ο ηλικιωμένος άνδρας.


Ο Τάιλερ επισκέφτηκε το σπίτι των συγγενών του (θείων του) για να περάσει το σαββατοκύριακο. Το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασε η φωτιά και όταν την αντιλήφθηκε ξύπνησε τους έξι συγγενείς του οι οποίοι πρόλαβαν με την καθοδήγηση του να βγουν από το οίκημα. Ανάμεσα στα άτομα που διασώθηκαν ήταν δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών, ξαδέρφια του 8χρονου, που πλήρωσε με τη ζωή του τον ανείπωτο ηρωισμό του.

Όταν είχαν βγει όλοι από το μικρό οίκημα, ο Τάιλερ επέστρεψε μέσα σε αυτό για να βρει τον παππού του. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι δύο βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς έχασαν τις αισθήσεις τους από τον πυκνό καπνό και στη συνέχεια απανθρακώθηκαν πριν φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική.

Ακόμη ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού, ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας. «Μας έκανε υπερήφανους. Τον θέλω όμως πίσω», δήλωσε η μητέρα του στο CNN, προσθέτοντας πως ο παππούς ήταν «ο καλύτερος φίλος» του γιου της.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο