Βράβευση μαθητών δημοτικών σχολείων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στον μαθητικό διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά”.

Την  Κυριακή 14 Δεκεμβρίου  το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε  εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Συνεδριακό Κέντρο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου και με συνεργασία   με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.),βράβευσαν 49 μαθητές από 12 σχολεία της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων που διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό “Παιχνίδι και Μαθηματικά” κατά το σχολικό   έτος 2013-2014.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δρ. Κωσταντίνος Γιαννόπουλος, με θέμα «Η εκπαίδευση στο Δημοτικό Σχολείο μέσα από το παράδειγμα των μαθηματικών» και  Γεώργιςο Καλατζής, τεταρτοετή φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών με διακρίσεις σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες, με θέμα «Διαγωνισμοί και Έρευνα. Οι δυο ακραίες όψεις των μαθηματικών».

IMG_9266

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_9267

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανάμεσά τους οι :  Θεόδωρος Μπαρής-Αναπληρωτής περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Βασιλική Φελούκα-Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην 7η Περιφέρεια, Γεώργιος Αφράτης-Πρόεδρος του Παραρτήματος Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με έδρα τη Πάτρα και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.  Μαρία Τσουκαλά. Παρευβρέθει επίσης και ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής με έδρα το Μεσολόγγι, κ. Σπυρίδων Παπαδάκης.

Τέλος έγινε  η βράβευση των μαθητών,και εισέπραξαν τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων που ευχήθηκαν στα παιδιά ” εις ανώτερα και σε  πιο σπουδαίες διακρίσεις”.

IMG_9269

IMG_9274

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο