Οι φρικτοί πόνοι της 11χρονης ήταν …πόνοι γέννας-Παρέμβαση εισαγγελέα .

Όταν οι γιατροί είδαν ένα 11χρονο κοριτσάκι που έφθασε με φρικτούς πόνους στην κοιλιά, το τελευταίο ενδεχόμενο που σκέφτηκαν ήταν μία εγκυμοσύνη.

Το κοριτσάκι όμως ήταν έτοιμο να γεννήσει και οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου αφού φρόντισαν τόσο τη νέα μητέρα όσο το βρέφος που έφερε στον κόσμο, ενημέρωσαν την κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον εισαγγελέα.

Την 11χρονη Ρομά από τη Ρουμανία, συνόδευε μια γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι μητέρα της. Οι αρχές ωστόσο το ερευνούν καθώς οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου δεν χαρακτήρισαν «μητρική» τη συμπεριφορά της προς την 11χρονη.

Επίσης γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν αληθεύει η πληροφορία ότι πριν 2 μήνες η 11χρονη επισκέφθηκε γιατρό του Ηρακλείου καθώς είχε πόνους στην κοιλιά, οπότε και διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος στον 7ο μήνα της κύησης.

Τόσο η ανήλικη μητέρα όσο και το μωρό είναι υγιείς κι ασφαλείς.

Η είδηση ότι μια 11χρονη έγκυος γέννησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελέως Ηρακλείου.

Η εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί το περιβάλλον της ανήλικης μητέρας από τις κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου και του δήμου Αρχανών Αστερουσίων προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η οικογένεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες πατέρας του βρέφους φέρεται πως είναι ένας 14χρονος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο