Α. Τσίπρας: «Στην Βουλή δεν κρίνεται η εκλογή προέδρου, αλλά η δημοκρατία μας»

«Αυτές τις ημέρες δεν κρίνεται στη Βουλή η εκλογή προέδρου. Κρίνεται αν θα μπούμε βαθύτερα στο τούνελ. Κρίνεται το σήμερα και το αύριο της χώρας. Κρίνεται η δημοκρατία μας», τόνισε πριν λίγο ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.
«Μια βεβαιότητα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα. Πολύ σύντομα η χώρα θα έχει άλλη κυβέρνηση. Κυβέρνηση της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας. Κυβέρνηση σωτηρίας με κορμό την Αριστερά. Τη δική σας κυβέρνηση.» τόνισε πριν λίγο ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη .Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε. «Κάποιοι στην Ευρώπη επιτέλους άρχισαν να καταλαβαίνουν. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ένας πρωθυπουργός  του καφενείου που μιλά για φυγή καταθέσεων.»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  στη συνέχεια της ομιλίας του ξεκαθάρισε. «Αυτές τις ημέρες δεν κρίνεται στη Βουλή η εκλογή προέδρου. Κρίνεται αν θα μπούμε βαθύτερα στο τούνελ, όπως το περιγράφει το γνωστό e-mail Χαρδούβελη. Αν θα περικοπούν κι άλλο οι κύριες και επικουρικές συντάξεις. Αν δηλαδή από συντάξεις πείνας γίνουν συντάξεις ξαφνικού θανάτου. Αν θα επιβληθεί ο νέος ΦΠΑ σε φάρμακα, νησιά, ξενοδοχεία. Αν θα απελευθερωθούν οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Αν η βαρβαρότητα αναδειχτεί σε ολοκληρωτικό εργασιακό καθεστώς. Κρίνεται το σήμερα και το αύριο της χώρας. Κρίνεται η δημοκρατία μας».

 Ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί επισκέφτηκε  τον Έβρο, την περιοχή Φερών και τον πλημμυρισμένο οικισμό Πόρου.

© stokokkino.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο