ΣΥΡΙΖΑ – Χ.Υ.Τ.Α. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥ

Αντιπροσωπία  του Σύριζα συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους της Δυτικής Αιγιάλειας , για το φλέγον θέμα της περιοχής μας , το Χ.Υ.Τ.Α Παπανικολού . Το παρόν έδωσαν η εκ νέου υποψήφια βουλευτής του Σύριζα Μαρία Κανελλοπούλου , ο  υποψήφιος βουλευτής Ανδρουτσόπουλος Αποστόλης και ο Βεμής Εμμανουηλ , μέλος των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιος βουλευτής με τον Σύριζα .

Μαρία Κανελλοπούλου : Με το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων δεν πρέπει να παίζει κανένας

 

 

e-aigio.gr news syriza papanikoloy 3

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι  Κώστας Παπακωσταντίνου και Δημήτρης Μπούρδος , από την Δρασυ Αιγιαλέων , ενημέρωσαν τους υποψηφίους βουλευτές του Σύριζα  για το φλέγον θέμα που απασχολεί τους κατοίκους της Αιγιάλειας .

Κώστας Παπακωσταντίνου : Υπάρχουν λύσεις για την διαχείριση των σκουπιδιών στον 21 αιωνα , ο ΧΥΤΑ Παπανικολού ειναι εκτός τόπου και χρόνου

e-aigio.gr news syriza papanikoloy 2

Ο πρόεδρος των Καμαρών Περλέγκας Παναγιώτης και αντιπροσωπία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής , παρουσίασαν τα πραγματικά προβλήματα της Δυτικής  Αιγιάλειας.

Ανδρουτσόπουλος Αποστόλης : Πρέπει να τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα , μεγάλη η ευθύνη της περιφέρειας

 

e-aigio.gr news syriza papanikoloy 4

Βεμής Εμμανουηλ : Μια σοβαρή περιβαλλοντική μελέτη δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνει το έργο σε αυτή την περιοχή 

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ενημερώνουν τούς βουλευτές Αχαΐας του Σύριζα , καθώς το θέμα παρακολουθείται  στενά από το Σύριζα Αχαΐας όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο του  e-aigio.gr (Δείτε εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο