ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Κατάμεστο ήταν το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”,με τη συμμετοχή μελών και πολλών φίλων του ΣΥΡΙΖΑ από την Αιγιάλεια , για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Αίγιο .

IMG_9620

Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Γιαννόπουλος και ο συντονιστής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Ριζούλης, ο οποίος παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου Αχαΐας.

IMG_9617

Πολλοί Αιγιώτες έδωσαν το παρόν στο δυναμικό κάλεσμα του Σύριζα καθώς γέμισαν και τους εξωτερικούς χώρους της αίθουσας , προκειμένου να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τους υποψηφίους βουλευτές της Αχαΐας με το Σύριζα.

6

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι υποψήφιοι βουλευτές  :

IMG_9666

Κανελλοπούλου Μαρία

Ηθοποιός. Βουλευτής Αχαΐας το 2012, μέλος της Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, στην Επιτροπή Γερμανικών Αποζημιώσεων κ.α. Συντονίστρια της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΕΚΕ) Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Κατάγεται από τα Καλάβρυτα. Απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου. Ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δραματικών Σχολών, Σχολών Χορού και Κινηματογράφου. Εργάστηκε στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ενεργό μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες σχεδόν τις εκλογικές αναμετρήσεις: Νομαρχιακές εκλογές 2006 (Αττική), Βουλευτικές εκλογές 2007 και 2009 (Αχαΐα), Δημοτικές εκλογές 2010 (Αθήνα – Δημοτική Σύμβουλος με την Ανοιχτή Πόλη).

 IMG_9646

Ανδρουτσόπουλος Απόστολος

Γεννήθηκε στη Μυρόβρυση Αιγιαλείας το 1966. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αιγίου το 1985, έδωσε Πανελλαδικές εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πήρε πτυχίο το 1990. Από το 1992 και μετά, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός, διατηρώντας γραφείο στο Αίγιο.Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Μηχανικών και Εργοληπτών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων για πολλά χρόνια, μέλος του συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών του νομού Αχαΐας και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στην οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου όπου από τον Οκτώβριο του 2014 εξελέγη και συντονιστής της Ο.Μ.

IMG_9636

Κατσακούλης Ευάγγελος

Γεννήθηκε το 1951 στη Μυτιλήνη. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ζει στην Πάτρα και είναι γιατρός γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Συνδικαλιστής της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας και εκπρόσωπος του ΙΣΠ στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Έχει εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με την “Αντίσταση Πολιτών” στις περιφερειακές εκλογές 2014.

 

IMG_9652

Σιαηλή Μπακούρη Δήμητρα

28 ετών, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών, μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει εργαστεί περιστασιακά σε διάφορους κλάδους (σερβιτόρα, voucher, τηλεφωνήτρια κλπ). Βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας στο αντικείμενο της. Δραστηριοποιείται στο πεδίο των Δικαιωμάτων και ζητημάτων φύλου και αγωνίζεται στο αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα. Ανέπτυξε δράση στα κινήματα της γενιάς της (κίνημα πλατειών, ΕΡΤ, Δεκέμβρης, Άρθρο 16). Διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο Σωματείου Εργαζομένων ΚΤΕ-ΟΤΕ Αχαΐας. Μέλος του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

IMG_9641

Βέμης Εμμανουήλ

Φυσικός – Προγραμματιστής Η/Υ.Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας. Παρέμεινε για αρκετά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα Φυσικής για να στραφεί οριστικά στη συνέχεια, στο χώρο της μηχανογράφησης του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Ζει στην Πάτρα με τη σύζυγο του Έφη Θεοδωροπούλου και την εφτάχρονη κόρη τους. Μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2009 και συντονιστής της Πολιτικής Κίνησης Αχαΐας από το 2012.

IMG_9642

Γκόβας Γιάννης

Λογιστής – φοροτεχνικός, γεννημένος το 1955 στην Πάτρα. Με πολύχρονη συνδικαλιστική δράση, διετέλεσε διαχρονικά Γραμματέας Οργανωτικού στο ΕΚ Πάτρας, μέλος της Διεύθυνσης της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών και του Γ.Σ της ΓΣΕΕ. Γραμματέας του Σωματείου Πειραϊκής-Πατραϊκής. Δημοτικός σύμβουλος Πατρέων (1986-1994), μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, της Δημαρχιακής Επιτροπής και πρόεδρος Παιδικών Σταθμών. Πολιτικά υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Αποστασιοποιήθηκε και συμμετείχε σε προσπάθειες για ενότητα των δυνάμεων της Αριστεράς. Υπήρξε μέλος της ΝΕ Αχαΐας και της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ. Το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

IMG_9656

Γούτσος Σταύρος

Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Πανεπιστημίου Πατρών. Σπούδασε Μαθηματικά στο Παν/μιο Πατρών και Οικονομικά και Διοίκηση στο Παν/μιο Παρίσι 9. Έχει διατελέσει πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του συλλόγου μελών ΔΕΠ του Παν/μίου Πατρών, μέλος του προεδρείου της ΠΟΣΔΕΠ (2003-2009). Είναι μέλος του Συντονιστικού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Συμμετέχει στο δίκτυο αλληλεγγύης ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ, στην ΚΟΙΝΣΕΠ (Πάτρα), είναι μέλος του ΔΣ του Θεάτρου Ελληνικών Χορών ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (Αθήνα). Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (2014)/ (2002) και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (2010).

IMG_9633

Γρηγόρης Ηλίας

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1957, όπου ζει και εργάζεται από το 1982 σαν χειρουργός οδοντίατρος. Εντάχθηκε το 1975 στην Αριστερά, της οποίας τις ιδέες και αξίες υπηρετεί επί 39 συνεχή χρόνια, αναδεικνυόμενος τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού στο νομό Αχαΐας και μία φορά υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Εξελέγη τρεις φορές δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, αιρετή θέση που κατέχει και σήμερα. Υπήρξε δύο φορές Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θέση που κατέχει και σήμερα. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά, 28 και 26 ετών που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

 4

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο