Eκβιασμοί, παρακολουθήσεις , βόμβες,oπλοστάσια, εκατομμύρια ευρώ…

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο οργάνωσης και τις ποικίλες δραστηριότητες που είχε αναπτύξει το δίκτυο «νονών» με επικεφαλής τον έγκλειστο Παναγιώτη Βλαστό με «στρατηγείο» τις φυλακές Κορυδαλλού φέρνουν στο φως οι καταθέσεις της εξαδέλφης του βαρυποινίτη.

Η Ευαγγελία Βλαστού, γνωστή ως «Λίτσα» σε μια σειρά καταθέσεών της στις δικαστικές αρχές περιέγραψε τον ρόλο που είχε και η ίδια ως «φύλακας» εκατομμυρίων ευρώ που προέρχονταν από την απαγωγή Παναγόπουλου, για ποσά που άλλαζαν χέρια και προέρχονταν από την απαγωγή του βιομηχάνου Μυλωνά από τη Θεσσαλονίκη, για τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελούσε η συμμορία του Βλαστού, τις παρακολουθήσεις για την απαγωγή και εκβίαση τραπεζικού στελέχους, αλλά και για την προστασία και τις τοκογλυφικές δραστηριότητες του συγγενή της.

Η απολογία της εξαδέλφης του Βλαστού

Τα όσα περιέγραψε στις καταθέσεις της στην Ασφάλεια είναι συγκλονιστικά και μοιάζουν στη φαντασία του μέσου πολίτη με σενάριο χολιγουντιανής ταινίας και όχι με τη ζώσα πραγματικότητα…

Η «Λίτσα» είχε σημαίνοντα ρόλο στη λειτουργία του κυκλώματος του Παναγιώτη Βλαστού, καθώς έφερνε σε πέρας δύσκολες αποστολές, όπως παρακολουθήσεις στόχων, παραλαβή εκρηκτικών, κατασκευή βομβών με ζελατοδυναμίτιδα, ενώ εισέπραττε και χρηματικά ποσά καθ’ υπόδειξη του έγκλειστου εξαδέλφου της που προέρχονταν από τοκογλυφία.

Ωστόσο, και η ίδια έπεσε θύμα του Παναγιώτη Βλαστού, καθώς ο «νονός» της επέρριψε την ευθύνη για την απώλεια ποσού περίπου 250 χιλιάδων ευρώ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βάλει βόμβα στο σπίτι της και να δώσει το «πράσινο φως» σε άλλα πρωτοπολίκαρά του να εκτελέσουν «συμβόλαιο θανάτου» με θύμα τη «Λίτσα». Τα τελευταία περιστατικά ήταν αυτά που άνοιξαν το στόμα της και την οδήγησαν στην Αστυνομία, ξετυλίγοντας έτσι το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Ταμίας» του Βλαστού

Λεπτομέρειες για το πώς δρούσε και τι σχεδίαζε το κύκλωμα των εκβιαστών έδωσε στην κατάθεση της η εξαδέλφη του γνωστού βαρυποινίτη. Όπως λέει στην απολογία της η «Λίτσα», έπαιρνε «μισθό» από τον εξάδελφό της για τις «δουλειές» που έκανε, δηλαδή τις επαφές με άλλα πρόσωπα, κ.λπ.

Μία από αυτές ήταν να κρατάει φυλαγμένα τα χρήματα που είχε ο βαρυποινίτης, τα οποία είχε θάψει κάτω από τα πλακάκια του σπιτιού της. Ένα ποσό 500.000 ευρώ το πήρε από στενό συγγενή άλλου βαρυποινίτη τον Μάρτιο του 2012 και τέλη του 2012 με Ιανουάριο του 2013 έθαψε επίσης στο ίδιο σημείο μία σακούλα κρεάτων με 1,1 εκατ. ευρώ από κοντινό πρόσωπο του ίδιου βαρυποινίτη.

«Τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου τα φυλάει ένας γέρος εφοπλιστής στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει στην κατάθεσή της και συμπληρώνει ότι ορισμένα τα κατέβασε, όπως της είπε ο ξάδελφός της, ο άλλος βαρυποινίτης.

«Τρία χρόνια διαχειρίστηκα χρήματά του. Από την απαγωγή Παναγόπουλου 2 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα ήταν περίπου 800.000 ευρώ τα οποία ήταν κυρίως από τοκογλυφίες. Από όλα αυτά όμως τα 110.000 ευρώ ήταν νόμιμα από κληρονομιά του πατέρα του» κατέθεσε.

Η αγορά καραβιού, οι βόμβες στη «Λίτσα» και το «συμβόλαιο θανάτου»

Μια αποτυχημένη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της έφερε την Ευαγγελία Βλαστού στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε τη δράση του συγγενή της.

«Ο Βλαστός θέλει να σκοτώσει όχι μόνο εμένα, αλλά και τη μάνα μου, τον αδελφό μου και το σύζυγο μου. Μετά από αυτό που έκανε σήμερα (σ.σ. είναι ημέρα όπου βρέθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός δίπλα στο σπίτι της) καταλαβαίνω ότι δεν έχει κανένα ενδοιασμό να σκοτώσει κανέναν άλλο».

Περιέγραψε τις οικονομικές δοσοληψίες και το έλλειμμα στο «ταμείο» που εξόργισε τον Βλαστό.

«Τον Μάρτη του 2012 πήρα 500.000 ευρώ από τον πατέρα του Γ. Σκαφτούρου. Είπα στο Βλαστό ότι θα τα θάψω κάτω από τα πλακάκια του σπιτιού μου, όπως και έκανα. Στα τέλη του 2012 με Ιανουάριο 2013 ο Βλαστός μου είπε να πάρω άλλα λεφτά και να τα θάψω στο ίδιο σημείο. Πήγα μόνη μου στο σπίτι που έμενε η μητέρα του Γ. Σκαφτούρου και μου έδωσε μία σακούλα κρεάτων με 1,1 εκατομμύριο. ευρώ. Τα έθαψα και αυτά στο ίδιο μέρος».

«Το καλοκαίρι του 2014 ο Βλαστός μου είπε ότι ετοιμάζει “μεγάλη δουλειά”. Θα αγόραζε καράβι και ότι θα χρειαστεί αυτά τα χρήματα. Του είπα να με ειδοποιήσει νωρίτερα για να τα ξεθάψω. Τα ξέθαψα και τα έβγαλα από τα πλαστικά βιδωτά μπολ που τα είχα βάλει, για να μην πάθουν τίποτα».

«Η δικηγόρος ήρθε στο σπίτι μου με μηχάνημα για να τα μετρήσουμε. Τα μετρήσαμε 2 φορές και τα βρήκαμε λιγότερα, ήταν 1,250 εκατ. ευρώ. Έσκαψα πάλι κάτω από το πάτωμα του σαλονιού, βγάζοντας τα πλακάκια αλλά και πάλι δεν τα βρήκα. Τρομοκρατήθηκα τόσο πολύ επειδή ξέρω ότι ο Βλαστός είναι αδίστακτος και ικανός να με σκοτώσει. Ο Βλαστός μου έλεγε να πάρω δάνειο ή να πουλήσω ότι περιουσιακό στοιχείο έχω για να τον ξεπληρώσω».

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάθηκαν τα λεφτά αυτά. Μάλλον τα πέταξα μαζί με τις σακούλες και τα μπολ. Δεν υπήρχε περίπτωση να φάω λεφτά του Βλαστού γιατί ήξερα ότι μετά δεν θα ζούσα για πολύ».

Ο μισθός και το ταμείο

Στην πρώτη της κατάθεση που έδωσε την επομένη της Πρωτοχρονιάς η Ευαγγελία Βλαστού περιέγραψε την οικονομική διαχείριση που έκανε στις ενέργειες που εμπλεκόταν ο εξάδελφός της.

«Από το Μάιο του 2011 ο Π. Βλαστός άρχισε να μου δίνει 600 ευρώ σαν “μισθό” για τις υπηρεσίες που του προσέφερα και από το Δεκέμβριο του 2011 έως τον Ιούλιο του 2014 μου το αύξησε σε 1000 ευρώ το μήνα».

«Όταν ο Βλαστός χώρισε από τη σύντροφό του, μου έδωσε μεταξύ άλλων και ένα κινητό τηλέφωνο με καταχωρημένες ως επαφές πολλά νούμερα με παρατσούκλια. Όταν πήγαινα επισκεπτήριο στο Βλαστό μου έλεγε ποια νούμερα με τα παρατσούκλια να παίρνω τηλέφωνο ή να στέλνω sms και πότε να πάω σε αυτούς και να παίρνω κάποια χρήματα. Συνήθως κάθε τέλος του μήνα γινόταν αυτό».

«Δύο από αυτά τα άτομα έδιναν τα λεφτά, επειδή τα χρώσταγαν στο Βλαστό, τους τα είχε δανείσει, επειδή δεν είχαν λεφτά μέσα στην κρίση και δεν είχαν σχέση με μπραβιλίκια. Αυτά τα λεφτά τα κρατούσα στο σπίτι μου και όταν συναντιόμασταν στη φυλακή ή μιλάγαμε στο τηλέφωνο, τον ενημέρωνα και του έδινα λεπτομερή αναφορά. Κράταγα και χειρόγραφες σημειώσεις και νομίζω ότι απ΄όλες τις σημειώσεις έχω κρατήσει ένα τετράδιο σπίτι μου το οποίο και θα σας φέρω».

Οι βόμβες και τα εκρηκτικά

Η «Λίτσα» παραλάμβανε εκρηκτικά και κατασκεύαζε βόμβες κατ’ εντολή του Βλαστού. Η ίδια περιγράφει τα περιστατικά. «Από το ταμείο του Βλαστού έδινα χρήματα μεταξύ άλλων σε άγνωστα άτομα, τους οποίους τους συναντούσα συνήθως στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης».

Επίσης για τον εκβιασμό στον Γιάννη Σμπώκο, συγκατηγορούμενο του Άκη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση των εξοπλιστικών: «Συγκεκριμένα, για το Σμπώκο μου ανέθεσε και έφτιαξα δύο βόμβες που μπήκαν στο σπίτι της αδελφή του και τις παρέδωσα σε άγνωστα άτομα. Μετά από λίγες ημέρες τις τοποθέτησαν με εντολή Βλαστού άγνωστα άτομα. Έφτιαξα άλλες δύο και τις άφησα στο σπίτι του Σκαφτούρου και την άλλη την έδωσα στο Θ. και την έβαλε στην εισαγγελέα στη Λάρισα».

«Πριν μπει η δεύτερη βόμβα, στο σπίτι της Άννας Σμπώκου, μου είπε ο Βλαστός: “κάτσε να του βάλω άλλη μία για να φοβηθεί ο Σμπώκος και να δώσει τα λεφτά” και αφού μπήκε και αυτή η βόμβα, μου είπε ο Βλαστός: “Τώρα έχει ανακαλέσει ο Σμπώκος, φοβήθηκε και τα πήρε όλα πίσω για μένα”».

Παρακολουθήσεις

Η Ευαγγελία Βλαστού διασταύρωνε στοιχεία για θύματα της εγκληματικής δράσης του εξαδέλφου της. Όπως κατέθεσε: «Ο Βλαστός μου είχε αναθέσει να εξακριβώσω ποιά είναι τα σπίτια της προέδρου Καλαϊτζή, της εισαγγελέα Πετράκη και της αδελφής του Γ. Σμπώκου, δίνοντάς μου τις διευθύνσεις και των τριών, χωρίς να μου πει το λόγο. Μου είχε στείλει με άτομα που δεν γνωρίζω, 50 κιλά εκρηκτική ύλη και μου ανέθεσε και έφτιαξα πέντε βόμβες».

«Ο Βλαστός πριν κάνει την απόπειρα απόδρασης από τα Τρίκαλα το καλοκαίρι του 2012, μου είπε να πάω να παρακολουθήσω την πρόεδρο της δίκης Παναγόπουλου, στο Χαλάνδρι. Την παρακολούθησα και την είδα το Σεπτέμβριο. Υπέθεσα ότι τον Αύγουστο είχε πάρει άδεια. Δεν είχα μεταμφιεστεί, φόραγα γυαλιά ηλίου, ήμουν πολύ φυσιολογική. Με πήρε τηλέφωνο ο Βλαστός και του είπα συνθηματικά “όλα εντάξει”.

Στο πρώτο επισκεπτήριο του είπα τις λεπτομέρειες από κοντά. Μετά την έκρηξη στο σπίτι της προέδρου, όταν συναντηθήκαμε στη φυλακή Τρικάλων, μου είπε συνθηματικά: “Είδες τι έγινε εκεί πέρα στο Χαλάνδρι; Ασ’ τη να μοιράζει ισόβια”. Για το θέμα αυτό δεν μου ξαναείπε τίποτα. Φάνηκε όμως ότι είχε εμπλοκή».

«Ένας “Δημήτρης” από το Πέραμα με κοτσίδα, μου είχε δώσει 20 κιλά εκρηκτικά στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης και μια άλλη φορά πήρα 30 κιλά εκρηκτικά από άλλο άτομο, δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο. Από τα εκρηκτικά αυτά κατασκεύασα 6 βόμβες, εκ των οποίων μία χρησιμοποίησα δοκιμαστικά».

Τα όπλα και η κόντρα με τον Ναστούλη

Η Ευαγγελία Βλαστού έδωσε στοιχεία και για τον βαρύ οπλισμό του κυκλώματος του Βλαστού, αλλά και για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών του «νονού» με τον Ναστούλη.

«Τέλη του 2011 κατ’ εντολή Βλαστού παρέλαβα από άγνωστα άτομα 5-6 όπλα καλάσνικοφ με πολλά φυσίγγια και δύο πιστόλια σε κατάστημα στη Μεταμόρφωση, τα οποία έκρυβα στο σπίτι μου για ένα διάστημα. Τα όπλα τα έδινα σε άγνωστα άτομα ύστερα από εντολές του Βλαστού».

«Ο Βλαστός μου είχε πει ότι ήθελε να σκοτώσει το Ναστούλη και μου είχε αναθέσει να μάθω από το ληξιαρχείο ή από αλλού με ποιά είχε παντρευτεί ο Ναστούλης, να μάθω το σπίτι της για να διαπιστωθεί αν όταν έβγαινε με άδειες έμενε σε αυτή. Είχε στείλει και άλλους να εντοπίσουν το Ναστούλη».

Η βόμβα στον Τ.Μητρόπουλο

Η συγγενής του Βλαστού περιγράφει και τη βομβιστική επίθεση στο ενεχειροδανειστήριο του Τάσου Μητρόπουλου. «Ο Βλαστός μου είπε ότι ο Β. Στεφανάκος είχε δανείσει 30.000 ευρώ στον Τ. Μητρόπουλο και στη Νένα Χρονοπούλου για να ανοίξουν ένα φαγάδικο στον Πειραιά, αλλά τελικά το εγκατέλειψαν το κατάστημα. Μετά άγνωστοι έβαλαν βόμβα στο ενεχυροδανειστήριο που είχαν οι δυο στην Καλαμάτα, αλλά όπως μου είπε ο Βλαστός δεν γνωρίζει ποιος την έβαλε».

Σε άλλη κατάθεση της η Λίτσα Βλαστού περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε από τον ξάδελφό της μέσα στις φυλακές: «Με το που με είδε ο Π. Βλαστός μου είπε: “Λοιπόν Λίτσα, είδες τί έγινε; Για να μην σας τινάξω όλους στον αέρα πες μου που είναι τα λεφτά”. “Τί λες ρε Παναγιώτη είσαι σοβαρός;” απάντησα και τότε μου είπε ότι όλη η οικογένειά μου είναι για ξεκλήρισμα και θα τους καθαρίσει όλους και με ξαναρώτησε για τα λεφτά. Του είπε ότι έχουν πεταχτεί και δεν τα έχω.

Πετάχτηκε όρθιος και μου είπε: “Τί λες μωρή, μη σε θάψω ζωντανή;” και με έπιασε με το ένα του χέρι από το κεφάλι, σαν κεφαλοκλείδωμα, και μου έριξε δυο μπουνιές στο αριστερό ζυγωματικό. Άρχισα να φωνάζω για βοήθεια στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αλλά αυτοί αν και ήταν πολύ κοντά, έκαναν ότι δεν έβλεπαν. Άρχισα να ουρλιάζω και να κλαίω. Εξοργίστηκα πάρα πολύ με αυτούς τους σωφρονιστικούς, γιατί σκέφτηκα ότι και να έβαζε δύο άτομα να με βιάσουν για να με εκδικηθεί, αυτοί δεν θα έκαναν τίποτα. Με όσα λεφτά και να λαδώνονται, δεν είναι δυνατόν να μην τον σταματάνε. Όταν έφυγα από τους σωφρονιστικούς ζήτησα τα ονόματα τους και ο ένας μου απάντησε: “ποιά ονόματα; Είναι κρατούμενος, δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα”».

Για την απαγωγή – εκβίαση στελέχους τράπεζας:

«Η Μ. Μ. θα πλάσαρε τον εαυτό της στο στέλεχος της τράπεζας, δηλαδή θα προσπαθούσε να κάνει ερωτική σχέση μαζί του για να τον βγάλει φωτογραφίες, και στη συνέχεια να σχεδιάσουν τον τρόπο που θα του έπαιρναν τα λεφτά. Το στέλεχος τον φώναζαν κωδικοποιημένα “Μπούμπη”».

Για τα συνθηματικά:

«Μου έλεγε συνθηματικά: “Εντάξει η δικογραφία; Πήγες στο δικηγόρο;” και άλλα τέτοια ενώ εννοούσαμε δουλειές που μου έλεγε. Στην πορεία αλλάξαμε τα συνθηματικά και αντί για τις λέξεις “γραφείο, δικογραφία, δικηγόροι κτλ” χρησιμοποιούσαμε απλές καθημερινές λέξεις και προτάσεις, για να μην κινούμε υποψίες, ωστόσο ο ένας καταλάβαινε τον άλλο. Όταν συναντιόμασταν στο επισκεπτήριο από κοντά, κανονίζαμε τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε στο τηλέφωνο για την κάθε παράνομη δουλειά. Ο τρόπος συνεννόησης άλλαζε συνέχεια. Παραδείγματος χάρη: “Πάρε μου πέντε μπλουζάκια. Βρήκες τα περιοδικά που σου ζήτησα” και άλλα τέτοια, εννοώντας για παράδειγμα πέντε χιλιάδες ευρώ. Πολλές φορές όταν δεν μπορούσε να κρατηθεί έλεγε χρηματικά ποσά αλλά έκοβε ένα ή δύο μηδενικά για να μην φαίνονται πολλά τα χρήματα».

«Οι αστυνομικοί βάζουν στη “Λίτσα” να ακούσει τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Βλαστού στην προσπάθεια τους να τις αποκωδικοποιήσουν».

«Και εκείνη εξηγεί: Σίγουρα η φωνή του καλούντα είναι του Παναγιώτη Βλαστού. Μιλάνε νωρίς το πρωί για βόμβα που πήγαν να ξαναβάλουν στο σπίτι μου την προηγούμενη ημέρα ή τα ξημερώματα της ίδιας και δεν μπορέσαν να πετύχουν το στόχο τους γιατί ο χώρος φυλασσόταν. Καταλαβαίνω από τον τρόπο που μιλάει ότι είναι πειραγμένος γιατί ήθελε το αποτέλεσμα και γι αυτό τους πιέζει και λέει τι μ… είναι αυτές ή μπορεί ή δεν μπορεί. Στο σημείο που λένε ότι θα στείλουν ζευγάρι στο ” μπαρ” εννοούν το σπίτι μου και διευκρινίζουν ” με τακτοποιημένο το λάθος που έγινε” δηλαδή όχι ξανά στο λάθος σπίτι.

“Ο Παναγιώτης μιλούσε στα τηλέφωνα για τις βόμβες σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Οι δουλειές κανονίζονταν στα επισκεπτήρια είτε με σημείωμα, είτε «στόμα με στόμα» και σε συνεδριάσεις δικαστηρίων».

«Τις επόμενες δυο βόμβες που μπήκαν στο σπίτι της αδελφής του Σμπώκου τις έφτιαξα εγώ και τις έδωσα στον Ηλία. Δεν ξέρω με πόσα λεφτά ξεκίνησε ο Σκαφτούρος να τον εκβιάζει. Το μόνο που ξέρω από τον Βλαστό είναι ότι ο Σκαφτούρος του ζητούσε σίγουρα δυο με τρία εκατομμύρια ευρώ».

«Ο Βλαστός γνώρισε το Σωτήρη Εμμανουήλ, ο οποίος του έλεγε ποιος έχει λεφτά στη ΣΤ πτέρυγα. Όταν ήταν στα Τρίκαλα συνομιλούσε με τον Εμμανουήλ μέσω ενός σωφρονιστικού Γιώργου που έχει δικό του συνεργείο στον Πειραιά. Ο Γιώργος είναι Μανιάτης και γνωστός του Χρ. Πατουχέα».

«Τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου τα φυλάει ένας γέρος εφοπλιστής στη Θεσσαλονίκη και από εκεί ξέρω ότι ορισμένα τα κατέβασε ο Δημ. Σκαφτούρος γιατί εκτός ότι μου τα έδωσε ο ίδιος, μου το είχε πει και ο Βλαστός ότι αυτός θα τα φέρει».

«Τα 1.250.000 ευρώ από τα “μαύρα” ο Βλαστός θα τα έδινε για να αγοράσει ένα πλοίο και αλλά τόσα θα έδινε ο Σκαφτούρος και θα παίρνανε κέρδος 35.000 ή 70.000 ευρώ ο καθένας το μήνα».

Για τους Πυρήνες της Φωτιάς

«Ο Βλαστός ξέρω ότι είχε επαφές με άτομα των πυρήνων της φωτιάς όταν έκανε προσπάθεια να αποδράσει από τον Κορυδαλλό. Ο Στεφανάκος μου είπε ότι ο Βλαστός μιλάει με τους Πυρήνες ενώ ο Βλαστός και η Καρπούζου μου είπαν ότι το πιστόλι που βρέθηκε στα χέρια του Βλαστού όταν προσπάθησε να αποδράσει του το είχε δώσει η Καρπούζου. Η Καρπούζου μου είχε πει ότι ο Μουστάλκας ήταν ένα από τα άτομα που θα παραλάμβαναν το Βλαστό και τους Πυρήνες μετά την απόδραση και πως θα ήταν και άτομα που συνεργάζονται οι Πυρήνες ώστε να τους φυγαδεύσουν».

Αναγνώρισε το Σπύρο Δραβίλλα από φωτογραφία

«Κάποια στιγμή ο Δραβίλλας είχε βγει με άδεια από τη φυλακή συναντηθήκαμε στο Μπουρνάζι, πήγαμε στο σπίτι μου και του έδωσα ένα πιστόλι ή καλάσνικοφ. Δεν θυμάμαι ακριβώς».

«Ο Βλαστός μου είχε αναφέρει ότι κρατούσε τις 500.000 ευρώ του Χριστόφορου Λασιθιωτάκη που ήταν από την απαγωγή του Μυλωνά και ότι τα χρήματα αυτά τα είχε κρύψει ο πατέρας του που πέθανε το 2011».

Από τη μια το παίζουν ιδεολόγοι και αλληλοϋποστηρίζονται ακόμα και με τρομοκράτες και βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα προς τον κόσμο ότι τους κυνηγάει το σύστημα και από την άλλη να τα κονομάνε και να περνάνε μέσα στη φυλακή μια χαρά με όλες τις ανέσεις που μπορούν να έχουν εκτός της ελευθερίας τους και άλλοι κρατούμενοι που υποφέρουν πραγματικά να είναι σε δεύτερη μοίρα… Σε μια συζήτηση με το Βλαστό τον ρώτησα αν ο Ξηρός που την κοπάνησε είναι ρουφιάνος και μου απάντησε “Μπα, άσε να λένε, να δεις τι έχει να γίνει”. Πως είναι δυνατόν να είναι ιδεολόγοι, να βρίζουν πολιτικούς και επιχειρηματίες που φυλακίστηκαν για κατάχρηση χρήματος και από την άλλη να τα παίρνουν εκβιαστικά και να βάζουν βόμβες στις οικογένειες τους.

Πηγή:real.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο