Πλήθος κόσμου θρήνησε στις κηδείες των δύο σμηναγών του μοιραίου F-16.

Με όλες τις στρατιωτικές τιμές και παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κηδεύθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι σμηναγοί Παναγιώτης Λάσκαρης και Αθανάσιος Ζάγκας, οι οποίοι σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα με το F-16 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του Παναγιώτη Λάσκαρη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με ένα γιο, τελέστηκε στις 12:00 στον Ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη, ενώ εκείνη του Αθανάσιου Ζάγκα, επίσης νυμφευμένου και πατέρα δύο παιδιών, στις 15:00 στην Αγία Βαρβάρα της Αργυρούπολης.

Το παρών στις τελετές έδωσε και ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Ήσυχος, ενώ στεφάνι έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο Κάρολος Παπούλιας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος.

Οι σοροί των δύο σμηναγών έφθασαν αργά το βράδυ της Τετάρτης με πολεμικό αεροσκάφος C-27J από το Αλμπαθέτε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, αφορούν την τελετή των ανδρών των ενόπλων δυνάμεων κατά την άφιξη των δύο «δικών» τους παιδιών στην Ελευσίνα και την κηδεία του Παναγιώτη Λάσκαρη στη Ριζούπολη.


Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο