Συρία: Η τελευταία επιστολή της Αμερικανίδας ομήρου των τζιχαντιστών.

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα τελευταία λόγια της άτυχης 26χρονης Αμερικανίδας, Κάιλα Μιούλερ, που κρατείτο από τους τζιχαντιστές τον Αύγουστο του 2013 αλλά βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Ράκα από Ιορδανικά μαχητικά.

Η οικογένειά της έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία της επιστολή. Σε αυτή, η νεαρή γυναίκα που εργαζόταν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σε πολλές χώρες, γράφει πως ακόμα και μέσα στη φυλακή μπορεί κανείς να είναι ελεύθερος και στέλνει μήνυμα αγάπης στους δικούς της, το Νοέμβριο του 2014.

«Αν λαμβάνετε αυτό το γράμμα σημαίνει ότι είμαι ακόμα όμηρος, αλλά οι συγκρατούμενοί μου έχουν αφεθεί ελεύθεροι. Τους ζήτησα να έρθουν σε επαφή μαζί σας και να σας στείλουν αυτό το γράμμα. Να ξέρετε ότι βρίσκομαι σε ασφαλή τοποθεσία, δεν με έχουν βλάψει, είμαι υγιής (έχω παχύνει για την ακρίβεια) και μου έχουν φερθεί με σεβασμό και καλοσύνη», γράφει η Κάιλα στην επιστολή της η οποία φέρει ημερομηνία Νοεμβρίου του 2014.

Έμαθα ότι ακόμα και στη φυλακή μπορείς να είσαι ελεύθερος. Είμαι ευγνώμων. Κατάλαβα ότι υπάρχει καλό σε κάθε κατάσταση, μερικές φορές πρέπει να το αναζητήσεις. Προσεύχομαι κάθε ημέρα. Μου λείπετε όλοι σαν να έχουμε χωριστεί για δεκαετίες.

Δε λυγίζω, δεν παραδίνομαι για κανένα λόγο όσο κι αν χρειαστεί. Έγραψα ένα τραγούδι αυτούς τους μήνες που λέει: “Το κομμάτι του εαυτού μου που πονάει πιο πολύ με κάνει να σηκωθώ από το κρεβάτι, χωρίς την ελπίδα σας δε θα μου είχε απομείνει τίποτα”», γράφει και εξηγεί ότι η σκέψη του πόνου που μπορεί να νιώθουν οι αγαπημένοι της είναι η πηγή του δικού της πόνου, αλλά και παράλληλα η ελπίδα για την επανένωσή τους αποτελεί την πηγή της δύναμής της.

Τέλος, παρακαλεί τους δικούς της να έχουν υπομονή και τους διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει δυνατή, καλώντας τους να μη φοβούνται για εκείνη, αλλά να προσεύχονται και με το θέλημα του Θεού θα είναι ξανά μαζί…

Πηγή:Kontranews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο