Καταγγελίες για απόπειρες αρπαγής παιδιών στα Ιωάννινα

«Χτενίζουν» την περιοχή των Ιωαννίνων οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα κόκκινο αγροτικό φορτηγάκι με τρεις επιβάτες που, σύμφωνα με δυο καταγγελίες, επιχείρησαν να προσελκύσουν ανήλικα παιδιά με άγνωστο μέχρι στιγμής σκοπό!

 Όπως κατήγγειλε η μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, το φορτηγάκι πλησίασε το παιδί της σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Αμφιθέας Ιωαννίνων και ο συνοδηγός το φώναξε με το πρόσχημα ότι θα του έδινε μια σοκολάτα. Το αγόρι αρνήθηκε και συνέχισε το δρόμο του, αλλά το όχημα το ακολούθησε και όταν άρχισε να τρέχει το καταδίωξε με την όπισθεν! Ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει και το φορτηγάκι εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το περιστατικό αυτό ήταν το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία για ανάλογη απόπειρα αρπαγής ανήλικου παιδιού στο γειτονικό Πέραμα Ιωαννίνων! Και τα δυο ερευνώνται με προσοχή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που προσπαθούν να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα από τυχόν βίντεο που μπορεί να κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στις δυο περιοχές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο