ΑΝ.ΕΛ.: Τα μέτρα που προτείνουν οι εταίροι ξεπερνούν τις αντοχές του λαού.Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. αύριο

«Άκρως επώδυνα και επαχθή» χαρακτηρίζει τα μέτρα που προτείνουν οι εταίροι – δανειστές η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι ξεπερνούν τα όρια αντοχών του ελληνικού λαού.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τονίζει η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί μέχρις εσχάτων για μια πραγματικά επωφελή συμφωνία στο όνομα και για λογαριασμό του ελληνικού λαού, κινούμενη στο πλαίσιο της εντολής που πήρε στις 25 Ιανουαρίου.

«Είναι, όμως, προκλητικό και πολιτικά άηθες το να επιχαίρει και να σιγοντάρει την άκαμπτη και ιταμή στάση των δανειστών η εγχώρια συμμαχία των προθύμων, δηλαδή τα κόμματα που υλοποίησαν άνευ όρων μνημονιακές πολιτικές όπως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον ακραιφνή νεοφιλελεύθερο κομπάρσο του Ποταμιού, που βρίσκεται σε μόνιμη κρίση παραληρηματικού βοναπαρτικού μεγαλείου και φαντασιώνεται αποστασίες», συμπληρώνει η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Καλό είναι να μη βιάζονται τα μέλη της συμμαχίας των προθύμων και να μην προεξοφλούν νέα μνημόνια», προσθέτει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ακόμα, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. παρατηρεί ότι οι πολίτες ψήφισαν παραμονή στο ευρώ με αξιοπρέπεια και βιοτικό επίπεδο ευρωπαϊκής χώρας.

«Και εξέφρασαν την έντονη απαρέσκειά τους στον ραγιαδισμό των “yesmen” απέναντι σε όλες τις παράλογες και παρανοϊκές αξιώσεις των δανειστών», καταλήγει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης συζήτησης στην Ολομέλεια της βουλής.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα ενημερώσει στις 5:30 το απόγευμα της Παρασκευής τους βουλευτές του κόμματος του για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους δανειστές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο