Ετοιμάζεται πραξικόπημα και εγκατάσταση “μαύρης” κυβέρνησης – Συναντήσεις Α.Σαμαρά με Κ.Σημίτη και Λ.Παπαδήμο

Σχέδιο αποσταθεροποίησης κατ’αρχήν και εν συνεχεία βίαιης ανατροπής της κυβέρνησης με επεισόδια και εσωτερική αναταραχή απεργάζονται τα τρία μνημονιακά κόμματα ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ με τελικό στόχο την εγκατάσταση νέας “μαύρης” κυβέρνησης, της δεύτερης μετά την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Φαίνεται ότι η χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η έφοδος που διενήργησαν στο προαύλιο της Βουλής ήταν απλά το πρελούδιο των όσων έρχονται. Πριν λίγο άλλωστε σε ομιλία του στα Τρίκαλα ο Α.Σαμαράς, με … καμάρι το ξεστόμισε: “Ο λαός ξεσηκώνεται”.

Τώρα, ποιος “λαός” αφού στις δημοσκοπήσεις και τα τρία μνημονιακά κόμματα συγκεντρώνουν μετά βίας περίτου 25%, είναι κάτι που αξίζει να συζητηθεί, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει και τόση σημασία για τον συγκεκριμένο σχεδιασμό,

Διαθέτοντας άφθονο χρήμα, όπως και οι οργανωτές της ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας πριν από 1,5 χρόνο με τα γεγονότα στην πλατεία Μέϊντάν του Κιέβου και βέβαια την ευλογία των κέντρων των Βρυξελλών, του Βρολίνου και ίσως και της Ουάσιγκτον και με δεδομένο ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας ελέγχονται απόλυτα από την αντιπολίτευση, έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα ανατριχιαστικό σχέδιο.

Σε πολιτικό επιπεδο, το σχέδιο προβλέπει την συνεργασία όλων των παραγόντων που ευθύνονται για την πολιτική παρακμή της χώρας: Π.χ. σήμερα μια πολύ περίεργη χρονικά συνάντηση είχαν δύο πρώην πρωθυπουργοί ο πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς και ο Κώστας Σημίτης στο πατρικό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Μουρούζη.

Οι δύο άντρες συνομίλησαν για περίπου μία ώρα. Τι διαμείφθηκε είναι άγνωστο, αλλά ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι κανείς παρών για να τα υποθέσει!

Ακομα πιο περίεργο είναι το ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Α.Σαμαράς θα συναντηθεί και με τον πρώην πρωθυπουργό της ομώνυμης “μαύρης” και πραξικοπηματικής κυβέρνησης – όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας την έχει αποκαλέσει – με τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.

Την “ευλογία” τους στο σχέδιο έχουν δώσει κορυφαίοι τραπεζίτες και επιχειρηματίες-εφοπλιστές που στηρίζουν την όλη προσπάθεια.

Οι δυνάμεις του μνημονίου οργανώνονται για ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας, για όποιον δεν έχει καταλάβει. Και όλα αυτά πέντε μήνες μετά τις εκλογές.

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει στους πιστωτές και δεν υπάρξει συμφωνία το σχέδιο περιλαμβάνει εφόδους “ευρω-οπαδών” σε δημόσια κτίρια και καταλήψεις δημοσίων υπηρεσιών και γενικότερη πρόκληση χάους, χωρίς η κυβέρνηση να μπορεί να αντιδράσει ουσιαστικά, αφού τα Σώματα Ασφαλείας ελέγχονται 100% από την αντιπολίτευση. Και βέβαια και τα ΜΜΕ…

Η ανάθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ.Πανούση της ευθύνης της ΕΥΠ, δεν έγινε τυχαία. Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για συνωμοτικές επαφές ανωτάτων και ανωτέρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ με βουλευτές της ΝΔ και πρώην υπουργούς…

Και κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό: Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν φέρεται να έχει εκφράσει την ανησυχία του στον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, έχοντας “άριστη ενημέρωση” για το τι σχεδιάζεται. “Να προσέχεις” του είπε, ενώ ο ίδιος ο Α.Τσίπρας δεν φαίνεται να έχει καταλάβει την έκταση του προβλήματος. Κάπως έτσι η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από την χθεσινή έφοδο στην Βουλή…

Πηγή: defenceent.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο