Αιγιαλεία – Με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο κατεβαίνει υποψήφιος και ο Ιερόθεος Μουρίκης

Με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο κατεβαίνει ο Ιερόθεος Μουρίκης υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αίγιο το 1961. Τελείωσα τις σπουδές μου ως διπλωματούχος Ιατρικών εργαστηρίων, βοηθών φαρμακείου ΚΑΤΕΕ.

Εργάστηκα στο Αίγιο και στο εξωτερικό, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δημιούργησα οικογένεια με την Βούλα Καλαμίδα και αποκτήσαμε έναν γιο και μια κόρη που είναι φοιτητές. Eίχα ενεργή συμμετοχή στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι, στα κινήματα και τον πολιτισμό. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της Πρώτης Οικολογικής οργάνωσης της περιοχής μας, του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αιγίου.

Συμμετέχω και Προεδρεύω για πάνω από 20 χρόνια σε πολιτιστικούς συλλόγους. Συμμετείχα στις Δημοτικές εκλογές του 1986-1990-1994 με τα ψηφοδέλτια της Ενωτικής δημοτικής κίνησης. Το 2014 συμμετείχα στην  ίδρυση της ανοικτής δημοτικής παράταξης, ΄΄Δ.Ρ.Α.ΣΥ Αιγιαλέων΄΄ και  ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είμαι άμισθο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας στο Αίγιο.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα γίνουν με την απλή αναλογική. Σε αυτό το νέο πλαίσιο χρειάζεται συνεργασία , συνεννόηση και σύμπραξη. Χρειάζεται Δήμαρχος δοκιμασμένος, έμπειρος, ικανός, αποτελεσματικός και κυρίως με πορεία ανεξάρτητη.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ως Δήμαρχος επί δώδεκα συνεχή χρόνια λειτούργησε χωρίς κομματικά κριτήρια. Έκανε έργο με νοοτροπία συνεργασιών για αυτό και επιβραβεύτηκε από τους συμπολίτες του με πολύ υψηλά ποσοστά. Η πορεία του και η αυτοδιοικητική του δράση εγγυώνται την επιτυχία της απλής αναλογικής και την παραγωγή έργου που έχει ανάγκη ο τόπος.

Είναι γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα. Σε αυτές τις εκλογές όμως αφήνουμε τις κομματικές ταυτότητες  και συμμετέχουμε ως πολίτες με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Συμπορεύομαι με το Δημήτρη Καλογερόπουλο”.

Σχετικές δημοσιεύσεις