stampart.gr

                         ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ & ΤΟΙΧΟΙ / ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

STAMPART.gr
Καλώς ήλθατε στην Stampart….
Η εταιρεία Stampart Έχει Έδρα στο Νομό Αχαΐας και δραστηριοποιείται στη Δυτική Ελλάδα  . Η Stampart είναι στελεχωμένη από ειδική ομάδα Μηχανικών με σκοπό την ερευνά και σχεδίαση νέων προϊόντων. Έχει εξειδικευμένα συνεργεία για την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων – σταμπωτών τοίχων (εσωτερικού – εξωτερικού χώρου).

Αναλαμβάνει να κατασκευάσει σταμπωτά δάπεδα-σταμπωτούς τοίχους- βιομηχανικά δάπεδα σε όλη την Ελλάδα καθώς και να  προμηθεύσει τα υλικά που απαιτούνται σε εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και τεχνική υποστήριξη αν χρειαστεί.

Η καινοτομία της STAMPART απράμιλλη σε ανθεκτικότητα και πλούσια σε σχέδια, σίγουρα θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες στο χαμηλότερο κόστος, προσφέροντάς σας τα εξής χαρακτηριστικά:

Το σταμπωτό δάπεδο είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την ομορφιά, τη λειτουργικότητα και τη δομική ακεραιότητα της φυσικής πέτρας, με το ποιο οικονομικό τρόπο, προσφέροντας τεράστια περιθώρια επιλογής χρωμάτων και σχεδίων. Το σταμπωτό δάπεδο δε χρειάζεται πρακτικά καθόλου συντήρηση αφού είναι ανθεκτικό σε μούχλα, σκόνη και λεκέδες. Τα φινιρίσματα που επιτυγχάνονται είναι σχεδόν τέσσερις φορές πιο ανθεκτικά στη φθορά από τα συμβατικά τσιμέντα.

Σταμπωτά Δάπεδα
Τα σταμπωτά δάπεδα stampart είναι μια τεχνολογία που εφαρμόζεται στην Αμερική και στην Ευρώπη εδώ και πενήντα χρόνια με άριστα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιούνται κυρίως για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων λόγω της μεγάλης αντοχής και διάρκειας τους στο ψυχρό περιβάλλον, στις μεγάλες θερμοκρασίες, και στο παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Η αντοχή τους στις μεγάλες καταπονήσεις, κυρίως στους δρόμους, λόγω της καθημερινής διέλευσης Ι.Χ. και βαρέων οχημάτων κάνουν τα σταμπωτά δάπεδα ιδανική λύση.

Οι τομείς εφαρμογής είναι πολλοί. Πλακόστρωσης ιστορικών κέντρων, δρόμοι, πλατείες, πεζοδρόμια, λεωφορειόδρομοι, πάρκιγκ, αυλές, πυλωτή, ράμπες, πισίνες, κ.λ.π.

Γενική περιγραφή
Το δάπεδο stampart κατασκευάζεται από μπετόν C16/20  οπλισμένο με σιδηρή σχάρα το οποίο ενισχύεται με ίνες πολυπροπυλενίου στο οποίο με επίπαση προστίθενται  σκληρυντικά χρώματα, επικαλύπτεται με αντικολλητικό και διαμορφώνεται με εύκαμπτα καλούπια σε πλήθος διακοσμητικών σχεδίων. Στο τέλος σφραγίζεται με ακρυλική ρητίνη.

Το ελάχιστο πάχος του υποστρώματος  πρέπει να είναι 10cm για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για πεζούς και 15cm για τις επιφάνειες όπου κυκλοφορούν ελαφρά οχήματα.

Σταμπωτοί Τοίχοι
Οι σταμπωτοί τοίχοι είναι σχετικά νέα τεχνολογία  η οποία εφαρμόζεται στην Ευρώπη και στην Αμερική. Χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους  και δίνει την ψευδαίσθηση τούβλου, πέτρας, μάρμαρου κ.λ.π.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ένα ειδικο ετοιμο επιχρισμα, StampartWall, το αστάρι, το οποίο είναι ένα γαλάκτωμα που χρησιμοποιείται για την βελτιστοποίηση της συγκόλλησης του σοβά στον τοίχο, το υγρό αντικολλητικό, οι στάμπες τοίχου της stampart , οι μπογιές Stampart και τέλος η ακρυλικη ρητινη Stampart sealer της  Stampart.

Παννελαδική εμβέλεια….
Η Stampart, έχει κατασκευάσει πλήθος ιδιωτικών και δημοσίων έργων (π.χ. προαύλιοι χώροι Εκκλησιών) σε όλη την Ελλάδα, όπως: σταμπωτά, δάπεδα, και βιομηχανικά δάπεδα σε Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα, Ακράτα, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Χαλανδρίτσα, Κάτω Αχαϊα, Λακκόπετρα, Ρίο, Αντίριο, Άραξος, Μετόχι, Κυλλήνη, Λουτρά, Γαστούνη, Κατάκολο, Πύργος, Αμαλιάδα, Τραγανό, Μεσολόγγι, Ναύπακτος, Αιτωλικό, Αστακός, Θερμό, Αγρίνιο, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Αργοστόλι, Σάμη, Ληξούρι, Φισκάρδο, Λευκάδα, Γαλαξίδι, Ναύπλιο, Επίδαυρος, Τρίπολη, Άστρος, Δημητσάνα, Μεγαλόπολη, Λεωνίδιο, Σπάρτη, Μυστράς, Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Πύλος, Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Πρέβεζα, Άρτα, Αθήνα. Πειραιάς.